Introduksjonskveld i Human Design

Online-kurs via Zoom

29 augusti 2021 kl 18.00 – 21.00

1000:

– Passar både för dig som är ny inom Human Design – och för dig som vill ha en tydligare helhetsbild efter en periods studier.

– Passar även för dig som vill förstå andras chart i tillägg till ditt eget och är interesserad av att lära dig att utläsa chart från grunden.

 

Vill du veta mer om vem du egentligen är? Önskar du att öka din förståelse av dina barn, vänner, kollegor? Vill du känna till Human Design-systemet?

I den här kursen får du enkla, konkreta verktyg till hur du ska förstå och ta använda Human Design-systemet.

 

Inom loppet av 3 timmar får du en djupare förståelse av:

TYPER

-De olika energityperna och vad det egentligen betyder att vår energi inte fungerar på samma sätt för oss alla. Vi går bl.a in på varför vissa är  av regelmessige pauser, hvorfor noen må få være i sitt eget flow uten å bli avbrutte og hvorfor mange av oss ikke vet hva vi liker før vi får alternativer presentert for oss.

AUTORITET

– Hva vi skal lytte til i oss selv når vi tar valg. Hva er forskjellen på å ta et valg styrt utenfra, fra et autentisk valg tatt fra deg selv? Hva betyr det i våre forhold at vi har ulik måte å ta valg på? Her får du svar på hvorfor noen har en tydelig magefølelse eller intuisjon – og hvorfor andre ikke har det.

STRATEGI

-Hvordan din Strategi for livet presenterer muligheter for deg slik at du vet hva du skal bruke din energi på, og når det er riktig timing å gjøre det. Skal du respondere eller initiere?

DEFINERTE OG UDEFINERTE SENTER

-Forskjellen på å ha stabil energi –  og energi som påvirkes utenfra. Hva er deg, og hva er den andre? Er det f eks du som er emosjonell, eller tar du bare inn den andres emosjoner?

 

Human Design er et analyseverktøy som hjelper deg å reflektere over hvem du faktisk er, til forskjell fra hvem du er blitt opplært til å tro at du er. Vi er alle unike skapelser.
Naturen gjentar seg aldri, likevel fastner mange av oss i en jakt etter idealer. Idealer som egentlig ikke finnes, siden vi alle er ulike.
Når du gjenkjenner deg selv og finner trygghet i hvem du er, blir det lettere å velge det som er naturlig for deg.

Påmelding her: