Om meg

Jeg heter Emelie Eriksson og er lidenskaplig opptatt av hva det vil si å være et Menneske. Jeg gjennomførte en instruktørutdannelse i Mindfulness i 2014 og like etter oppdaget jeg Human Design. Hvert år deltar jeg på en fordypning over 4 hele uker som ledes av tidligere buddhistmunk Viggo Johansen, min mann Ivar Vehler og Vigdis Garbarek som hadde ett skifte i bevissthet for 30 år siden.

Her har jeg både forelest om Human Design og undervist en-til-en i deltagernes personlige kart – og jeg har gjennomført et par hundre personlige samtaler om Human Design. Terje Eugen Holthe har vært min lærer. Han har har forsket på Human Design i mange år og har gått gjennom mye av materialet i Human Design sammen med Vigdis Garbarek for å finne en tone i ordene som kan treffe alle.

Det mest fantastiske med å få undervise i Human Design er muligheten til å hjelpe andre til å se på seg selv med et nytt blikk. Å se seg selv fra en ny vinkel der skam, skyld og gravalvor kan få vike til fordel for humor og livsglede. Slik kan Human Design gi en helt ny forståelse av deg selv og andre. Mange relasjoner kan bli så mye enklere når vi bare forstår hvorfor vi selv og andre agerer som vi gjør.