Introduktionskurs i Human Design

6- ukers online-kurs via Zoom

starter vår 2022 kl 18 – 21

3.900:

– Passer både for deg som er ny innenfor Human Design – og for deg som ønsker et tydeligere helhetsbilde etter å ha studert en stund.

– Passer også for deg som ønsker å forstå andres kart i tillegg til ditt eget og er interessert i å lære deg å lese kart fra grunnen

 

Vil du vite mer om hvem du egentlig er? Ønsker du å øke din forståelse av dine barn, venner, kollegaer? Har du lyst til å bli bedre kjent med Human Design-systemet?

I dette kurset får du enkle, konkrete verktøy til hvordan forstå og ta i bruk Human Design-systemet.

 

I løpet av 6 uker får du en dypere forståelse av:

TYPER

-De ulike energitypene og hva det egentlig betyr at vår energi ikke fungerer på lik måte for oss alle. Vi går bl a  inn på hvorfor noen er avhengige av regelmessige pauser, hvorfor noen må få være i sitt eget flow uten å bli avbrutte og hvorfor mange av oss ikke vet hva vi liker før vi får alternativer presentert for oss.

AUTORITET

– Hva vi skal lytte til i oss selv når vi tar valg. Hva er forskjellen på å ta et valg styrt utenfra, fra et autentisk valg tatt fra deg selv? Hva betyr det i våre forhold at vi har ulik måte å ta valg på? Her får du svar på hvorfor noen har en tydelig magefølelse eller intuisjon – og hvorfor andre ikke har det.

STRATEGI

-Hvordan din Strategi for livet presenterer muligheter for deg slik at du vet hva du skal bruke din energi på, og når det er riktig timing å gjøre det. Skal du respondere eller initiere?

DEFINERTE OG UDEFINERTE SENTER

-Forskjellen på å ha stabil energi –  og energi som påvirkes utenfra. Hva er deg, og hva er den andre? Er det f eks du som er emosjonell, eller tar du bare inn den andres emosjoner?

PROFILENE

-Hva er din rolle i dette livet? Hvordan kan du interagere med andre mennesker og verden på en måte som passer din naturlige personlighet? Vi se nærmere på de 12 forskjellige profilene og de 6 linjene de består av.

 

Human Design er et analyseverktøy som hjelper deg å reflektere over hvem du faktisk er, til forskjell fra hvem du er blitt opplært til å tro at du er. Vi er alle unike skapelser.
Naturen gjentar seg aldri, likevel fastner mange av oss i en jakt etter idealer. Idealer som egentlig ikke finnes, siden vi alle er ulike.
Når du gjenkjenner deg selv og finner trygghet i hvem du er, blir det lettere å velge det som er naturlig for deg.

Påmelding her: