Jessica Rein

Manifestor 6/2 profil
Single definition Left Angle
Cross of Informing

Mitt navn er Jessica og jeg er en 6/2 Emosjonell Manifestor.

Jeg ble sertifisert som mindfulness-instruktør og livscoach i 2014, og min Human Design læringsreise startet et sted rundt skiftet til 2020. Jeg elsker å lære av Ra Uru Hu og har studert materialet på egenhånd, tatt flere kurs, hatt mange forskjellige readings, og har tatt analytiker utdanning gjennom forskjellige personer.

Som coach sier jeg ting som får deg til å tenke nytt. Dette kan skyve deg utenfor komfortsonen din, og sammen skaper vi rom for deg å kunne lene deg på din sannhet, din indre kunnskap og koble deg til din indre autoritet. Jeg er til for å bryte samfunnsnormer og stille spørsmål ved hva som høres “riktig ut”.

Jeg vil alltid flytte på stagnert energi. Å bevege deg mot den du er designet for å være. Som coach har jeg finpusset tålmodigheten min til å sitte sammen med deg i smerten din, men jeg vil ikke tillate deg å bli et offer for din oppfattede virkelighet. Jeg er coachen som sier, “det sugde; hva nå?”

I en reading med meg er mitt mål å gi deg fullstendig tillatelse til å være deg selv!

Basic Reading (for nybegynnere): 2000 nok
Få en grunnleggende forståelse av ditt kart. Aura type, Signatur & Not-self tema, Strategi & Autoritet, Profil +++ Du vil først motta en video hvor jeg beskriver ditt Human Design og som tar deg gjennom det grunnleggende. Samtidig som du mottar dette, får du en lenke for å booke din 75 min samtale med meg. Jeg ønsker at du har sett videoen og har samlet eventuelle spørsmål før du kommer til samtalen vår. På denne måten får du mer ut av tiden vår sammen!

 

Bestill time: