Emelie Eriksson

Manifesting Generator 5/1
Profil Split definition
Left Angle Cross of Refinement

Hei og velkommen hit!

Så gøy at du har funnet veien hit og ønsker å vite mer om ditt unike Human Design! Jeg heter Emelie og er gründer og eier av Emelies Human Design.

Nyttårsaften 2015/16 oppdaget jeg Human Design og jeg falt direkte for dette systemets presise beskrivelse av meg. Det var mange deler i kartet mitt som jeg gjenkjente som sant i meg selv – og jeg begynte straks med å dypdykke inn i systemet for å få tak i hvem jeg er. Etter å ha levd et liv etter andres normer og regler i mange år, ble Human Design min vei tilbake til meg selv.

Idag ønsker jeg å bidra med å spre Human Design på svensk og norsk gjennom readinger, utdannelse, kurs og forelesninger slik at flere kan få kjenne følelsen av å bli sett for den man virkelig er.

Jeg har studert Human Design i 7 år gjennom mentorskap (2 år med Terje Holthe + 6 mnd med John Cole), selvstudier i 5 år, flere kurs (bl a Rave ABC + Rave Cartography), og utforsket mitt og andres Design siden 2016. Dessuten deltar jeg i en studiegruppe hver måned med mine norske lærere som oversetter tekster om Human Design til norsk.

Jeg har lest flere hundre kart, foreleser om Human Design hvert år på et fordypningsretreat og utdanner andre i Human Design systemet gjennom både kurs og Mentorskap i Sverige og Norge.

Hvis du ønsker å booke en tjeneste hos meg tilbyr jeg følgende:
OBS! Jeg er for tilfellet fullbooket når det gjelder readinger. Frem til høsten -23 tar jeg kun imot bookinger gjeldende forelesinger eller workshops.

90 min Individuell Reading via Zoom. Basic Reading, Fordypning eller Avansert.
Jeg tilpasser din reading etter hvor du er. Ønsker du en Basic-Reading starter vi med det grunnleggende i ditt kart. Har du allerede en grunnleggende forståelse kan vi gå inn i temaer som kanaler, hovedsår, inkarnasjonskors, porter, planeter, variabler m.m.

Pris 2500 nok inkl moms. Du får tilgang til opptak av samtalen etterpå både som video og lydfil.

2h Connection Chart Reading/Familiereading via Zoom.
Vil du vite mer om hvordan du og din partner påvirker hverandre energetisk? Eller ønsker du å fordype deg i din families dynamikk? I denne 2 timer lange readingen kan vi se på opp til 5 kart.

Pris 3200 nok inkl moms. Du får tilgang til opptak av samtalen etterpå både som video og lydfil.

Forelesing om Human Design.
Kontakt meg for mer informasjon.

Vil du booke meg til et foredrag eller en workshop?
Kontakt meg her: